Известие

Collapse
No announcement yet.

търся алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stefanov_simeon Покажи съобщение
    Здравейте колеги !
    Относно по горното ми мнение за 166-цата

Днес ходих до Пловдив,да я погледна тая красавица 166-цата 2.5 V6 24. Наистина много красив автомобил с много екстри е глезотийки, широк, удобен, абе имидж мейкър.Всичко изглеждаше много добре до момента в който момчето от автокъщата не запали двигателя...затрака като дизел в началото, след около 20-тина секунди,силното тракане намаля до ритмично чукане.А след няколко мин ути почти из4езна и не се чуваше.Но и тогава като подадеш газ колата забоботваше все едно някой от цилиндрите не работеше.Забелязах и че при подаване на газта по рязко има някакво забавяне на оборотомера спрямо натискането на педала-естествено това упражнение при спрял автомобил на свободна скорост.Друго което забелязах, има удар отпред който продавача е оправил и не крие за това, при внимателно вглеждане се забелязва разлика между разстоянието на двата фара и предния капак но това е при внимателно вглеждане.Аер бега до шофьорското място е бил отворен и 2-те жабки заяждат при отваряне а едната почти не се затваря, но и това не ме притеснява много.

Двигателят ме притеснява с това притропване и претракване като дизелов автомобил.Дали са клапани или е нещо по сериозно ?!? Момчето ми каза че са и сменили масла филтри и ремъци и ролки +нови гуми.Мисля си че ако беше нещо дребно щяха да го оправят, а не да я продават на половин цена или греша ?

Колеги кажете мнение според вас сериозно ли е и подлежи ли на ремонт или цената + изпълнението на някой самоук майстор ще ме доведат до нервна криза и празна банкова сметка !?!

!!! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !!!
    Във вашият район имате специалист, който в по-голямата част от живота си се е занимавал с алфи. Човекът е машинен инженер и бивш рали състезател. Консултирай се с него, ако се познаваш. Той е ваш съгражданин и сервизът му се намира в с.Ресен.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:47.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Краси Алфата примерно.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Моята я купих на скоро но не е за мене тая кола продавам я и ще си търся нещо по скромно по моя щоб... Ако имаш интерес звънни 0887096350 за цената ще се разберем..
        Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
        Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          Ако мислиш че старата маска е по-некрасива - много се лъжеш. Няма такава уникална и готина визия. Супер ще е колата да е по нова 2003,4,5 година с маската преди феиса...
          Въпрос на вкус...Лично аз съм покланник на намесата на Джуджаро в дизайна на Алфите след 2003-та и определено по-лесно "смилам"новият фейс на 166-цата, дори бих пробвал една такава в определен момент.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Въпрос на вкус...Лично аз съм покланник на намесата на Джуджаро в дизайна на Алфите след 2003-та и определено по-лесно "смилам"новият фейс на 166-цата, дори бих пробвал една такава в определен момент.
            На мен също ми харесва , но тези след фейса са много еднакви всичките .. докато 166 преди фейслифта е уникална като визия сред алфите Мое лично мнение
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
              търся алфа 166 моля ако някои продава нека пише моля
              искаш ли още алфа 166 имам 4800 лева

Comment

Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
                търся алфа 166 моля ако някои продава нека пише моля
                искаш ли още алфа 166 4800 лева

Comment

това не кола , а касичка.тая но пинко няма начин да не е хубава - тя не е много карана , че все в сервиза е стояла като чета.Аз един приятел имам само с алфа 166 -преди 4 месеца я купи и си чуди кво да я прави/не върви вече/ , ама той малко не е наред с главата.Нормален човек не си купува тоя автомобил - той си е изгъзица , за кушия тоже не става - тежка лимузина и малките въшки с яки мотори я късат.Може някъкъв имидж да прави не знам - има тръпка в тая марка.Аз исках да си купувам такава и като прочетох поста цени и части - паднах от коня!Всичко извън мотора боклук/ключалки , турбота, окачване .../.Само истински фенове карат тая кола или безхаберници дето са я взели че има екстри + навигация/дет за нищо не служи в бг ама е фаца/.И в двата варианта нема оттърване после от нея - продажбата не е на загуба , а на безценица.Аз тия дето дават на пинко 13 к , ма той не им я дава - грам не вярвам някак си.
                  Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                  Peugeout 2.2 HDI 133+++
                  Alfa 159 +++ next

Comment

бате има някой верни неща в целия ти пост, но има и доста глупости...Колата на Пинко се продаде много отдавна, доколкото аз знам...Никой няма да си купи лимозина като 166 да се дърпа с малките въшки по светофарите...Тази кола е за дълъг път....обезшумена, мощна, с комфортна возия, багажник...Друго, което си писал...навигация..ми то, ако не пътувам извън БГ аз навигация въобще не ми и трябва (дори и незаводска) за тая наща малка държавица от единия край до другия 500км...не можеш да се изгубиш посмъртно! Или пък какво да се навигирам в град като Силистра, Свищов итн с 2 неработещи светофара....За цените...виж едно Ауди А6 или БМВ 5-ца как вървят при тях и пак ще паднеш от коня...Това е Алфа все пак не е Дачиа или ЛАДА
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от rumengazeto Покажи съобщение
                      искаш ли още алфа 166 4800 лева
                      това половината от колата ли е или без е двигател???
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                        Може да е ударена или да има някакъв дефект

Comment

• ама какзва ли ти някой.....
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                            това не кола , а касичка.тая но пинко няма начин да не е хубава - тя не е много карана , че все в сервиза е стояла като чета.Аз един приятел имам само с алфа 166 -преди 4 месеца я купи и си чуди кво да я прави/не върви вече/ , ама той малко не е наред с главата.Нормален човек не си купува тоя автомобил - той си е изгъзица , за кушия тоже не става - тежка лимузина и малките въшки с яки мотори я късат.Може някъкъв имидж да прави не знам - има тръпка в тая марка.Аз исках да си купувам такава и като прочетох поста цени и части - паднах от коня!Всичко извън мотора боклук/ключалки , турбота, окачване .../.Само истински фенове карат тая кола или безхаберници дето са я взели че има екстри + навигация/дет за нищо не служи в бг ама е фаца/.И в двата варианта нема оттърване после от нея - продажбата не е на загуба , а на безценица.Аз тия дето дават на пинко 13 к , ма той не им я дава - грам не вярвам някак си.
                            Честно ти казвам , такава кола не е за теб...
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              Честно ти казвам , такава кола не е за теб...

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                                Само двигателя със скоростите
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X